Neem contact op met mij via:Wie zijn wij

Boldz staat voor kwalitatief hoge, standaard akoestische producten. Gepassioneerde akoestiekontwerpers met jarenlange ervaring op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek vormen de basi van het merk.

Zij werken continu aan het optimaliseren en uitbreiden van het Boldz assortiment. Hiermee spelenwe in op de groeiende vraag naar goede akoestische standaard producten voor bijvoorbeeld huis of  kantoor. Producten die niet alleen opgaan in het interieur van een ruimte, maar ook een stoere en vernieuwende uitstraling hebben.

De uitgebreide Boldz productseries bieden oplossingen voor diverse akoestische uitdagingen. Van diffusers, absorbers en resonatoren tot akoestische gordijnen die met een verduisterende functiekunnen worden uitgerust. Hiermee wordt het verduisteren en akoestisch aanpakken van een woon-of slaapkamer heel gemakkelijk. De slimme maatvoering maakt het mogelijk de verschillende Boldz producten met elkaar te combineren.

Akoestiek toepassen kan ook ‘onzichtbaar’. Het innovatieve Boldz akoestische stucwerk combineert geluidisolatie en akoestische behandeling in één product. Het toepassingsbereik is enorm en het resultaat onzichtbaar. Vanaf nu is het mogelijk een nieuwe woning, kantoor of luisterruimte akoestischte behandelden en de strakke uitstraling te behouden.

printer

Auteur

Interview: Zsuzsanna Toth
Fotografie: James Chororos