Dealer netwerk

Boldz’s producten zijn niet alleen mooi maar hebben ook zeer technische eigenschappen. Daarom heeft Boldz ervoor gekozen om haar producten via een geselecteerd en getraind dealernetwerk te verkopen.

Akoestiek is geen magie, maar het vergt wel enige vakkennis en natuurkundig inzicht om het correct toe te passen. Met die wetenschap geeft Boldz aan iedere dealer van haar producten een gedegen training op het gebied van ruimte akoestiek. In deze training komen specifieke toepassingsvoorbeelden aan bod waardoor de betreffende dealer over voldoende kennis zal beschikken om de Boldz producten op een correcte manier in te zetten.

Elke ruimte vraagt om een specifieke akoestische “handtekening” aan de hand van de doelstelling en het volume van de ruimte kunnen de akoestische waardes worden berekend. Met deze parameters is het voor een dealer mogelijk om elke ruimte zeer nauwkeurig te tunen.

Boldz ondersteund haar dealers in het toepassen van de producten. Door middel van het uitvoeren van, en bijstaan bij, akoestische metingen en de interpretatie hiervan zal er altijd een goed advies worden afgegeven van de dealer aan de klant.

Zoek hier voor een Boldz dealer bij u in de buurt.