Neem contact op met mij via:Brochure

Boldz ontwikkeld haar producten vanuit jarenlange ervaring op gebied van akoestiek en geluidsisolatie. Ontwerp, akoestische berekening en het uitgebreid testen van de diverse materialen gebeurt in eigen beheer en zorgt er daardoor voor dat de producten ook doen wat zij beloven.

Ook ontwikkeling van de producten gebeurt in “eigen huis”. Nadat er een product door de ontwerpers is bedacht wordt er een materiaalkeuze gemaakt en gaan de engineers van Boldz aan de gang om het product zo fraai mogelijk te vervaardigen. In dit proces wordt er constant gekeken naar de functionaliteit en uitstraling van het betreffende product. Ook wordt de mogelijkheid tot combineren met de andere productseries niet vergeten. Ieder element uit een serie van Boldz is te combineren met een element uit een andere serie.

Met een eigen testkamer is het mogelijk garantie te geven op de werkbaarheid van de Boldz producten. Na het prototypen en goedkeuren van het ontwerp wordt er van ieder element een serie gemaakt en getest in de galmkamer. De rapportage hiervan kan op de Boldz website worden bekeken of gedownload. Zo is voor iedereen inzichtelijk hoe de producten geïmplementeerd kunnen worden.