Neem contact op met mij via:Home Cinema akoestiek

Akoestiek is een onmisbaar element in de inrichting van een Home Cinema. Bij een dergelijk kostbaar “speeltje” mogen de galmtijd en reflecties in die ruimte het geluid van de speakers niet vertroebelen.

Een correcte invulling van de ruimte zal een enorme verbetering geven van de geluidskwaliteit en zorgen voor een realistische weergave van de film of het concert. Natuurlijk bepaald het volume van de ruimte i.c.m. de cinema normering hoe de ruimte thesis writer akoestisch ingericht moet gaan worden. De normering voor film beleving is anders dan die van een Hi-Fi ruimte of studio. Iedere ruimte zal een specifiek akoestisch ontwerp krijgen die voor die ruimte geschikt is.

Akoestiek is net als ventilatie, verwarming of koeling onmisbaar in ons leven. De mate van demping is voor iedere ruimte anders. De doelstelling van de ruimte en het volume, zijn de meest belangrijke factoren in het bepalen van de hoeveelheid absorptie. De kwaliteit van een weergave bij film of muziek zal niet tot zijn recht komen in een akoestisch slecht vormgegeven ruimte.
Door een correcte akoestische aanpak kan men wel optimaal genieten van de muziek en filmweergave.

Producten

Nieuws