Neem contact op met mij via:Akoestiek in Huis


De akoestiek in woonkamers wordt vaak vergeten. Nieuwbouwwoningen worden doorgaans van beton of andere harde materialen gemaakt. Grote oppervlaktes glas en natuursteen sieren de woning maar zorgen voor een zeer slechte spraakverstaanbaarheid. Bij zoveel reflecterende materialen in de woning zijn gesprekken slecht te volgen en levert dit stress en ongemak op. Probeer in een galmende woonkamer maar eens een boek te lezen terwijl de kinderen daar druk aan het spelen zijn.

Wanneer men in het voortraject van de bouw van een woning zit is de oplossing redelijk gemakkelijk. Door bijvoorbeeld Boldz akoestisch stucwerk toe te passen zal de ruimte er strak uitzien maar al tot 60% minder gaan galmen. Ook het toepassen van custom geprinte doeken zoals de Boldz AcousticArtz met daarin hoogwaardig absorptiemateriaal vergroot het comfort in de woning en zorgt voor een zekere rust. Om de reflecties en galm van grote glaspartijen op gepaste manier weg te nemen heeft Boldz de AcoustiCurtainz ontwikkeld. Een akoestisch gordijn met een hoge absorptiegraad en de mogelijkheid om ook een verduisterende toevoeging in op te nemen.

Dit soort elementen die Boldz biedt zorgen voor een enorme winst op de spraakverstaanbaarheid en het huiselijke element in de ruimte. Doordat de ruimte een warmere klank krijgt zal het huis comfortabeler aanvoelen en sneller een thuis worden.

Producten

Nieuws